Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Opel ADAM

1.2 Jam Airco LM-velgen
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 62.382 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    GH-438-H
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2014
    KleurGray metallic (grijs metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren3
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1229 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een stijlvolle en compacte stadsauto die perfect past bij jouw individuele stijl? Dan is deze grijze Opel ADAM 1.2 Jam uit 2014 een uitstekende keuze. Met zijn opvallende looks en praktische eigenschappen is deze hatchback een ideale metgezel voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke trips.

    Met een benzine motor en een vermogen van 69 PK, biedt de Opel ADAM voldoende kracht om soepel en efficiënt door het verkeer te manoeuvreren. De 1229 CC motor zorgt voor een prettige rijervaring, terwijl de lage kilometerstand van 62382 garandeert dat je nog vele kilometers zorgeloos kunt genieten van deze wagen.

    Het exterieur van de Opel ADAM is voorzien van metallic lak in een elegante grijze kleur, wat de auto een moderne uitstraling geeft. De extra getinte achterruiten zorgen niet alleen voor een vleugje privacy, maar bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

    Stap binnen in het ruime interieur en laat je verrassen door het multifunctionele lederen stuurwiel, dat niet alleen zorgt voor een luxueuze uitstraling, maar ook handige functies biedt voor het bedienen van diverse systemen in de auto. Met centrale vergrendeling op afstandsbediening en een startblokkering ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemak, terwijl de verwarmbare buitenspiegels zorgen voor helder zicht onder alle weersomstandigheden.

    Deze Opel ADAM 1.2 Jam met zijn opvallende LM-velgen en uitgebreide opties is een betrouwbare en trendy auto die jou van A naar B brengt in stijl. Maak vandaag nog een afspraak om deze parel van dichtbij te bewonderen en ervaar zelf het comfort en de prestaties die deze auto te bieden heeft. Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale match op vier wielen. Bel nu naar 0181-613544 en ontdek meer over deze prachtige Opel ADAM!

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    afwijkende dakkleur
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch verstelbaar
    buitenspiegels verwarmbaar
    centrale vergrendeling met afstandsbediening
    Inruilwaarde berekenen