Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Renault Twingo

1.2 16V Parisienne - Airco
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 42.846 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    5-XNJ-26
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2014
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren3
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1149 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een compacte en stijlvolle auto die ook nog eens zeer zuinig rijdt? Dan is deze Renault Twingo 1.2 16V Parisienne - Airco uit 2014 de perfecte keuze voor u! Met zijn opvallende witte kleur en moderne uitstraling maakt deze Twingo ongetwijfeld indruk op de weg.

    Deze benzineauto heeft een vermogen van maar liefst 75 PK, waardoor u altijd vlot kunt rijden. Met zijn 3 deuren en ruime hatchback carrosserie is deze auto niet alleen praktisch, maar ook zeer geschikt voor gezinnen. Met een kilometerstand van slechts 42846 kunt u nog vele jaren genieten van deze Twingo.

    Veiligheid staat voorop in deze Twingo. De auto is voorzien van zij airbags voor en een passagiersairbag, waardoor u en uw passagiers altijd beschermd zijn bij een eventuele aanrijding. Daarnaast beschikt deze Twingo over een Anti Blokkeer Systeem, wat zorgt voor optimale controle over de auto, zelfs bij een noodstop.

    Ook op het gebied van entertainment en connectiviteit zit u goed met deze Twingo. De auto is uitgerust met een radio-CD/MP3 speler, waarmee u altijd kunt genieten van uw favoriete muziek tijdens de rit. Daarnaast beschikt de auto over een Bluetooth telefoonvoorbereiding, waarmee u veilig kunt bellen en gebeld kunt worden tijdens het rijden, zonder uw handen van het stuur te halen.

    Kortom, deze Renault Twingo 1.2 16V Parisienne - Airco uit 2014 is een ideale auto voor wie comfort, stijl en zuinigheid belangrijk vindt. Met zijn indrukwekkende opties en veiligheidsvoorzieningen bent u altijd verzekerd van een plezierige en veilige rit. Neem nu contact op met Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. op 0181-613544 en kom langs voor een proefrit in deze prachtige Twingo. Let op, gegevens zoals verkoopprijs en adres worden niet vermeld.

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    bestuurdersairbag
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    centrale vergrendeling met afstandsbediening
    cruise control
    elektrische ramen voor
    mistlampen voor
    multimedia-voorbereiding
    passagiersairbag
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Nap