Onderhoud & Reparatie

Onderhoud en reparatie bij Autobedrijf Kooy

Onderhoud en reparatie bij Autobedrijf Kooy staan in het teken van kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk veiligheid. Het is voor u belangrijk dat u zeker kunt zijn dat u veilig de weg op kunt met uw auto. U wilt comfortabel in uw auto kunnen rijden. Wilt u uw auto uiteindelijk van de hand doen? Dan wilt u zeker zijn van een gunstige dagwaarde. Deze zekerheden bereikt u wanneer u kiest voor onderhoud en reparatie door Autobedrijf Kooy.

Reparatie

Onderhoud en reparatie: Mazda en Hyundai

Autobedrijf Kooy is uw ervaren Mazda dealer, met vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland. Wilt u uw CX-5 of uw Mazda 2 laten onderhouden? Dan bent u bij ons welkom. Is er een reparatie nodig aan uw Mazda 3 of Mazda CX-30? Dan staan wij ook altijd voor u klaar. Ditzelfde geldt uiteraard voor alle Mazda modellen, zoals de CX-60 of de Mazda CX-3. Voor alle soorten onderhoud en reparatie bent u aan het juiste adres bij uw vertrouwde Mazdadealer, Autobedrijf Kooy. Uiteraard voeren wij ook onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. U bent altijd welkom.

Onderhoud

Professioneel onderhoud tegen een scherpe prijs

Bij Autobedrijf Kooy staan wij garant voor een vriendelijke service. Wij bieden vakkundig en specialistisch onderhoud tegen een concurrerende prijs. Alle merken en modellen auto’s zijn bij ons in juiste handen voor zowel onderhoud als reparatie. Wilt u uw Mazda, Hyundai of voertuig van een ander merk laten onderhouden of repareren door ons ervaren team? Dan kunt u direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze werkplaats. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie en advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Werkplaatsafspraak maken

Voor noodgevallen kunt u bellen naar: (alleen doordeweeks tijdens openingstijden 08:00 tot 17:00)
Oud-Beijerland: 0186-621500
Spijkenisse:       0181-613544