Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5, Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Mazda CX-30

2.0 SkyActiv-X Luxury / I-Activsense pakket
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 25.159 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-177-RN
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurJet Black (zwart metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1998 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een stijlvolle en krachtige SUV? Dan is de Mazda CX-30 2.0 SkyActiv-X Luxury / I-Activsense pakket uit 2020 de perfecte keuze voor u! Deze geweldige auto is voorzien van vele opties om uw rijervaring zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

    Deze Mazda CX-30 rijdt op benzine en heeft een prachtige zwarte kleur die zeker de aandacht zal trekken. Met een indrukwekkend vermogen van 179 PK zult u genieten van een dynamische rijervaring. De auto heeft een 2.0 liter motor met een kilometerstand van 25159, dus u kunt nog vele kilometers tegemoet zien.

    Met vijf deuren en een ruime SUV-carrosserie biedt de Mazda CX-30 volop ruimte voor passagiers en bagage. En dankzij de metallic lak ziet de auto er niet alleen geweldig uit, maar blijft hij ook beschermd tegen de elementen.

    Wat deze auto echt bijzonder maakt, is de aanwezigheid van het I-Activsense pakket, dat een aantal geavanceerde veiligheidsopties bevat. Verkeersbord detectie is een functie die ervoor zorgt dat u altijd op de hoogte bent van de geldende snelheidslimieten. De hill hold functie maakt het rijden op heuvels en hellingen eenvoudiger, omdat de auto automatisch op zijn plaats blijft staan wanneer u bijvoorbeeld wilt wegrijden. Zo voorkomt u dat u achteruit rolt.

    Daarnaast is de Mazda CX-30 uitgerust met automatische airco, wat ervoor zorgt dat u altijd in een aangename temperatuur kunt rijden, ongeacht het weer buiten. De lendesteunen zijn verstelbaar, waardoor u altijd de perfecte ondersteuning voor uw rug kunt vinden. En ook de passagiersstoel is in hoogte verstelbaar, zodat iedereen comfortabel kan zitten.

    Al met al is de Mazda CX-30 2.0 SkyActiv-X Luxury / I-Activsense pakket uit 2020 een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, krachtige en veilige SUV. Met zijn vele opties en comfortabele interieur zult u genieten van elke rit. Neem contact met ons op bij Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland b.v op 0186-621500 om een proefrit te plannen en zelf te ervaren hoe geweldig deze auto is!

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy. Mazda dealer, Hyundai & Occasion Specialist.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40-punten check, Geldige APK van minimaal 3 maanden * Auto wordt gewassen * Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €795.
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    * 12 maanden BOVAG garantie (> €4.500,-) Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Nieuwe APK * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * Halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €899.
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor alle pakketten geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 2,5mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    ABS
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    AEB
    alarmsysteem
    Apple Carpl./Android Auto
    armsteun voor
    ASR
    audio installatie premium
    automatische airco
    band.sp.contr.syst.
    BAS
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden