Hyundai Kona

1.6 GDI HEV Automaat Comfort Div. opties....
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 45.106 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-162-NG
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurRed Tangerine (oranje metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1580 CC
    Omschrijving

    Bij Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. hebben we een prachtige Hyundai Kona 1.6 GDI Hybride Automaat Comfort uit 2020 beschikbaar, en deze is een waar pareltje op de weg. Met zijn opvallende oranje kleur valt hij zeker op en zal je niet onopgemerkt voorbijrijden. De hybride benzine motor van 105 PK zorgt voor voldoende power en een soepele rit, terwijl de SUV-carrosserie en 5 deuren voldoende ruimte en veelzijdigheid bieden voor elke avontuurlijke rit die je tegemoet gaat. Met een kilometerstand van 45106 km is deze Hyundai Kona klaar voor nog vele kilometers aan rijplezier.

    Wat deze Hyundai Kona extra speciaal maakt, zijn de luxe opties die hij met zich meebrengt. Zo is hij uitgerust met hoofd airbags voor extra veiligheid, en de bestuurdersairbag zorgt ervoor dat jij als bestuurder altijd goed beschermd bent. De rijstrooksensor met correctie helpt je om altijd in het juiste spoor te blijven, terwijl de vermoeidheidsherkenning ervoor zorgt dat je veilig en alert blijft tijdens lange ritten. En om het plaatje compleet te maken, geniet je van een premium audio-installatie die je favoriete muziek of podcasts met topkwaliteit afspeelt.

    Naast deze veiligheids- en comfortopties is de metallic lak van de Hyundai Kona een prachtige toevoeging die de auto een moderne uitstraling geeft. De combinatie van stijl, comfort en technologie maakt deze Hyundai Kona een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en luxe SUV.

    Wil je meer weten over deze Hyundai Kona 1.6 GDI Hybride Automaat Comfort uit 2020? Neem dan snel contact met ons op via 0181-613544 en plan een afspraak om deze auto zelf te ervaren. Bij Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte rit.

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrijcamera
    afdaal assistent
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    audio installatie
    audio installatie premium
    Autonomous Emergency Braking
    bagagedek
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap