Hyundai i20

1.0 T-GDI Comfort Fabr. Navigatie
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 76.535 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    NP-859-B
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurRood metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud998 CC
    Omschrijving

    Kom langs bij Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. en ontdek de Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort Navi Fabr. uit 2017! Deze rode hatchback is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. Met een benzine motor en 99 PK vermogen, is dit een ideale auto voor zowel dagelijkse ritten als lange afstanden.

    Geniet van het gemak van de elektrische ramen aan de voorzijde, waarmee je met een druk op de knop de ramen kunt bedienen. Daarnaast zorgt het alarmsysteem ervoor dat je Hyundai altijd goed beschermd is tegen ongewenste indringers.

    Moeiteloos inparkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de handige achteruitrijcamera, die je een duidelijk zicht biedt op wat er achter de auto gebeurt. Bovendien zorgt de elektronische remkrachtverdeling ervoor dat je altijd veilig en gecontroleerd kunt remmen, ongeacht de situatie op de weg.

    Met de achteropkomend verkeer waarschuwing hoef je je nooit meer zorgen te maken over onverwachte naderende voertuigen, want deze functie signaleert dit voor jou. Zo kun je met een gerust hart de weg op en genieten van elke rit met je Hyundai i20.

    Deze Hyundai i20 is voorzien van een metallic rode lak, die de auto een luxe uitstraling geeft. Met 5 deuren is er voldoende ruimte en gemak voor zowel de bestuurder als de passagiers.

    Maak nu een afspraak bij Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. om deze Hyundai i20 1.0 T-GDI Comfort Navi Fabr. uit 2017 te bewonderen en een proefrit te maken. Ervaar zelf het comfort, de functionaliteit en het rijplezier van deze prachtige hatchback!

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    armsteun voor
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    binnenspiegel automatisch dimmend
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Nap