Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Opel Meriva

1.4 Turbo Berlin
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 90.352 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    2-ZLD-83
    CarrosserieMPV
    Bouwjaar2014
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1364 CC
    Omschrijving

    Ben je op zoek naar een betrouwbare en comfortabele auto? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Kom langs bij Autobedrijf Kooy en ontdek de Opel Meriva 1.4 Turbo Berlin uit 2014. Deze prachtige auto is niet alleen stijlvol in zijn grijze kleur, maar biedt ook een fantastische rijervaring.

    De Opel Meriva 1.4 Turbo Berlin is voorzien van een krachtige 88kW motor, waardoor je altijd voldoende vermogen hebt om soepel en moeiteloos te rijden. Met zijn compacte formaat en vijf deuren is deze auto perfect geschikt voor zowel korte ritjes in de stad als lange ritten op de snelweg.

    Een van de belangrijkste kenmerken van deze auto is de airconditioning. Of je nu op een warme zomerdag of een koude winterdag rijdt, je kunt altijd genieten van een aangename temperatuur in de auto. Dankzij de snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging is het sturen van de Opel Meriva ook een fluitje van een cent.

    Veiligheid staat voorop in de Opel Meriva 1.4 Turbo Berlin. Deze auto is uitgerust met zij airbags aan de voorzijde, waardoor jij en je passagiers kunnen genieten van optimale bescherming bij een eventuele zijdelingse aanrijding. De elektrische ramen aan de voorzijde zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel de ramen kunt openen en sluiten, zonder gedoe met handmatige bediening.

    Daarnaast beschikt deze auto over een moderne radio-CD/MP3 speler. Luister naar je favoriete muziek en geniet van een geweldige geluidskwaliteit tijdens elke rit. Of je nu naar de radio luistert of je eigen muziek afspeelt via een USB- of Bluetooth-verbinding, de mogelijkheden zijn eindeloos.

    De Opel Meriva 1.4 Turbo Berlin heeft een kilometerstand van 90352 en is in uitstekende staat. Met zijn mpv-carrosserie en metallic lak is deze auto niet alleen praktisch en functioneel, maar ziet hij er ook nog eens indrukwekkend uit.

    Wil je meer informatie over deze auto of een proefrit maken? Neem dan snel contact met ons op via 0186-621500. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Bij Autobedrijf Kooy vind je altijd de beste auto's voor de scherpste prijzen. Wacht niet langer en ontdek de Opel Meriva 1.4 Turbo Berlin bij Autobedrijf Kooy!

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy. Mazda dealer, Hyundai & Occasion Specialist.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40-punten check, Geldige APK van minimaal 3 maanden * Auto wordt gewassen * Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €795.
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    * 12 maanden BOVAG garantie (> €4.500,-) Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Nieuwe APK * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * Halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €899.
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor alle pakketten geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 2,5mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    audioinstallatie met CD-speler
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    binnenspiegel automatisch dimmend
    brilliant kleur
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    centrale vergrendeling met afstandsbediening
    cruise control
    dimlichten automatisch
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden