Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Mazda CX-30

2.0 186pk Sportive Automaat
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 27.552 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-063-LP
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurDeep Crystal Blue (blauw metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1998 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een krachtige en luxueuze SUV die de perfecte combinatie biedt van comfort, stijl en prestaties? Maak kennis met de Mazda CX-30 2.0 186pk Sportive Automaat. Deze robuuste SUV is voorzien van een benzine motor met een vermogen van maar liefst 187PK, waardoor je altijd vlot en soepel op weg bent. De diepblauwe metallic lak geeft de Mazda CX-30 een moderne en verfijnde uitstraling, terwijl de 5 deuren zorgen voor een gemakkelijke instap en voldoende ruimte voor al je passagiers.

    Deze nieuwe Mazda CX-30 is standaard uitgerust met handige en luxe opties die het rijden nog comfortabeler maken. Stel het stuur eenvoudig af naar jouw persoonlijke voorkeur dankzij het verstelbare stuur. De elektrisch verstelbare buitenspiegels zorgen voor een optimaal zicht rondom de auto en kunnen moeiteloos worden aangepast naar de gewenste stand. Geniet van een hoogwaardige geluidservaring met de premium audio installatie, die elk ritje tot een waar feestje maakt.

    Veiligheid staat voorop in de Mazda CX-30 2.0 186pk Sportive Automaat. Het geavanceerde Emergency Brake Assist (AEB) systeem detecteert potentieel gevaarlijke situaties en grijpt indien nodig in om een aanrijding te voorkomen. Zo kun je met een gerust hart de weg op en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte omstandigheden.

    Kortom, de Mazda CX-30 2.0 186pk Sportive Automaat is een complete SUV die geen concessies doet op het gebied van prestaties, comfort en veiligheid. Ontdek zelf het rijplezier en de luxe die deze auto te bieden heeft. Neem contact op met Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. via 0181-613544 en plan vandaag nog een proefrit in deze prachtige Mazda CX-30.

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    ABS
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    AEB
    alarmsysteem
    Apple Carpl./Android Auto
    armsteun voor
    ASR
    audio installatie premium
    band.sp.contr.syst.
    BAS
    bestuurdersairbag
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap