Image
mazda6

Zakelijk een mazda rijden

Wilt u zakelijk een Mazda rijden met de zekerheid van de beste condities? Bij Kooy Hyundai en Mazda dealer Spijkenisse en Oud-Beijerland bent u van harte welkom. Wij garanderen u de beste voorwaarden wanneer u zakelijk een Mazda wilt rijden. Als ervaren Mazda dealer staat Kooy Autobedrijf voor een persoonlijke service, een hoge mate van flexibiliteit en een scherpe offerte. Uiteraard heeft u de keuze uit meerdere leasevormen als u zakelijk een Mazda wilt rijden. Zakelijk rijden bij Mazda is gegarandeerd de beste keuze voor uw bedrijf.

Bij Kooy staan we voor:
Top Kwaliteit
Persoonlijk contact
Flexibele organisatie met uitstekende dienstverlening
Image
mazda x5

Zakelijk Mazda rijden met operational of financial lease

Als bedrijf wilt u rijden in een auto die zich echt vormt naar een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Dit is zeker de kwaliteit die u aantreft in een Mazda. Gaat u zakelijk Mazda rijden, dan profiteert u onder meer ook van lagere autokosten door een lagere afschrijfing. U heeft bij Autobedrijf Kooy in Spijkenisse en Oud-Beijerland de keuze uit Mazda financial lease en Mazda operational lease. Wilt u liever een Mazda kopen in plaats van leasen? Dan bent u bij ons natuurlijk ook van harte welkom. U kunt bij ons niet alleen terecht voor nieuwe Mazda modellen, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een Mazda CX 3 occasion. Wij hebben altijd meerdere mooie, jonge occasions op voorraad.

Wilt u ook zakelijk een Mazda rijden?

Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom wanneer u zakelijk een Mazda wilt gaan rijden. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren over diverse lease- en aanschafmogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. De koffie staat voor u klaar.