Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Edisonweg 1
3208 KB Spijkenisse
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op. Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Volkswagen Golf

1.5 eTSI DSG / All season banden / Complete auto!!
  • Apple carplay
  • Bluetooth
  • cruise control adaptief
  • Digitaal dashboard
  • Navigatie
  • Parkeersensoren achter
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 24.820 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-142-LF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Volkswagen Golf heeft 20652 kilometer gelopen. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met dual zone automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Veiligheid, comfort, gemak - alles is automatisch geregeld. Dankzij de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor. Maar ook in de vorm van adaptive cruise control en parkeersensoren achter.

U geniet nog meer van het rijden met uw Volkswagen omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Volkswagen Golf Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?

Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy. Mazda dealer, Hyundai & Occasion Specialist.

Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid.

Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

1.) Brons Pakket

Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40-punten check, Geldige APK van minimaal 3 maanden * Auto wordt gewassen * Tenaamstellingskosten

2.) Zilver Pakket

Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €795.
Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
* 12 maanden BOVAG garantie (> €4.500,-) Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Nieuwe APK * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * Halve tank brandstof

3.) Goud Pakket

Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €899.
Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
* Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

Voor alle pakketten geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 2,5mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Apple carplay
Bluetooth
cruise control adaptief
Digitaal dashboard
Navigatie
Parkeersensoren achter
Parkeersensoren voor
Stoelverwarming voorstoelen
stuurwiel verwarmd
16" inch lichtmetalen velgen
ABS
Alarm klasse I
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag