Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Edisonweg 1
3208 KB Spijkenisse
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op. Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Mazda CX-30

2.0 122pk mild Hybrid MT - Trekhaak
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 24.657 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-318-VG
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurArctic wit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1998 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een ruime en stijlvolle SUV die zowel comfort als rijplezier biedt? Dan is deze prachtige Mazda CX-30 2.0 met 123 PK wellicht de perfecte match voor u. Het betreft een benzine uitvoering in de kleur wit, met een krachtige 2.0 liter motor en een kilometerstand van slechts 24.657 kilometer. Met 5 deuren en een stoere SUV carrosserie, is deze auto ideaal voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke roadtrips.

    De Mazda CX-30 2.0 is voorzien van diverse handige opties die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken. Zo beschikt deze auto over een Anti doorSlip Regeling, waardoor u zelfs op gladde wegen optimale grip behoudt. Daarnaast is er een armsteun voor de bestuurder aanwezig, wat het rijcomfort verhoogt tijdens lange ritten.

    Gemak staat voorop bij deze Mazda CX-30 2.0. Met keyless start heeft u uw sleutel altijd binnen handbereik en kunt u met één druk op de knop de auto starten. Geen gedoe meer met zoeken naar uw sleutels! Daarnaast zorgt het alarmsysteem ervoor dat uw auto altijd goed beveiligd is tegen ongewenste indringers. Met deze extra beveiliging kunt u met een gerust hart op pad gaan.

    Veiligheid staat bij Mazda hoog in het vaandel en dat is te merken aan de passagiersairbag die in deze CX-30 2.0 is ingebouwd. Met deze extra bescherming worden zowel de bestuurder als de passagier optimaal beschermd in geval van een ongeluk. Zo kunt u met een veilig gevoel de weg op en genieten van elke rit.

    Bent u geïnteresseerd in deze Mazda CX-30 2.0 met 123 PK en handige opties zoals Anti doorSlip Regeling, armsteun voor, keyless start, alarmsysteem en passagiersairbag? Neem dan contact op met Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. op 0181-613544 voor meer informatie of maak een afspraak voor een proefrit. Deze auto staat klaar om door u ontdekt te worden!

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrij assistent
    Afneembare trekhaak
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap