Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Edisonweg 1
3208 KB Spijkenisse
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op. Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Mazda CX-3

2.0 120PK GT-M
  • Black Leather Pack
  • 1e eigenaar
  • Nederlandse
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 78.067 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XH-069-D
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurArtic White
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

De perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort - dat is wat de Mazda CX-3 2.0 120PK GT-M te bieden heeft. Deze prachtige SUV uit 2019, met slechts één eigenaar en in Nederland geregistreerd, is een unieke kans die je niet mag missen.

Deze Mazda CX-3 is uitgerust met een krachtige 2.0 benzine motor, die zorgt voor een indrukwekkend vermogen van 121 PK. Of je nu de stad wilt verkennen of lange afstanden wilt afleggen, deze auto biedt de perfecte balans tussen plezier en efficiëntie. Met een kilometerstand van 78067 is deze auto nog in topconditie en klaar om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Veiligheid staat voorop in de Mazda CX-3. De zij airbag(s) voor bieden extra bescherming bij een eventuele zijwaartse botsing. Daarnaast zorgt de achteropkomend verkeer waarschuwing ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je omgeving en veilig van rijstrook kunt wisselen. Met elektrische ramen voor en achter geniet je van ultiem gemak, waarbij je met één druk op de knop de ramen kunt openen en sluiten. De armsteun achter zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten, waardoor je kunt ontspannen en genieten van het rijden. Het stuur is verstelbaar, waardoor je altijd in de perfecte positie kunt zitten en ultieme controle hebt over je rijervaring.

Deze Mazda CX-3 is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, waardoor je gegarandeerd de aandacht trekt op de weg. De suv-carrosserie geeft de auto een stoere uitstraling en maakt hem perfect geschikt voor avontuurlijke ritjes. De vijf deuren zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ruime en comfortabele cabine.

Kortom, de Mazda CX-3 2.0 120PK GT-M is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar stijl, prestaties en comfort. Met zijn indrukwekkende vermogen, veiligheidsvoorzieningen en gemaksopties zal deze auto elke rit veranderen in een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact op met Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland b.v op 0186-621500 om meer te weten te komen over deze unieke kans. Haal het meeste uit je rijervaring met de Mazda CX-3!

Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy. Mazda dealer, Hyundai & Occasion Specialist.

Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid.

Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

1.) Brons Pakket

Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40-punten check, Geldige APK van minimaal 3 maanden * Auto wordt gewassen * Tenaamstellingskosten

2.) Zilver Pakket

Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €795.
Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
* 12 maanden BOVAG garantie (> €4.500,-) Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Nieuwe APK * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * Halve tank brandstof

3.) Goud Pakket

Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €899.
Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
* Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

Voor alle pakketten geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 2,5mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap