Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Edisonweg 1
3208 KB Spijkenisse
Nederland

Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5, Mazda CX-3 of Mazda CX-30.

Mazda 2

1.5 Homura (div kleuren)
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 1 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    461401
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2024
    KleurDeep crystal blue (blauw metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1496 CC
    Omschrijving

    Profiteer van de Kooy actie! Geldt alleen bij particuliere of zakelijke aankoop (geen lease)!

    LET OP! Diverse andere kleuren leverbaar!

    Ben je op zoek naar een stijlvolle en betrouwbare auto? Dan stellen wij graag de Mazda 2 1.5 Homura Matsuri aan je voor. Met zijn opvallende rode kleur en krachtige 66kW motor zal deze auto zeker indruk maken. De Mazda 2 is een benzineauto en heeft een comfortabele hatchback carrosserie met 5 deuren.

    Wat deze Mazda 2 Homura Matsuri extra bijzonder maakt, zijn de extra opties die standaard zijn inbegrepen. Zo beschikt de auto over een lederen versnellingspook, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook zorgt voor extra comfort tijdens het schakelen. Daarnaast heeft deze Mazda 2 premium kleur, waardoor hij nog meer opvalt op de weg.

    Met de centrale vergrendeling met afstandsbediening hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je auto. Met één druk op de knop kun je alle deuren vergrendelen, waardoor je met een gerust hart kunt vertrekken. Ook het bandenspanningscontrolesysteem draagt bij aan de veiligheid van de Mazda 2. Het systeem controleert de spanning van de banden en waarschuwt je tijdig als de bandenspanning te laag is.

    Een andere belangrijke eigenschap van de Mazda 2 is het Autonomous Emergency Braking systeem. Dit systeem detecteert mogelijke aanrijdingen en remt automatisch af om een botsing te voorkomen. Het geeft je extra gemoedsrust tijdens het rijden, wetende dat de auto met je meedenkt en ingrijpt wanneer dat nodig is.

    Deze Mazda 2 1.5 Homura Matsuri is een gloednieuwe auto, zonder andere optie keuzes. Dit betekent dat je profiteert van alle standaardopties, zonder extra keuzestress. De auto is zoals hij is, compleet uitgerust en klaar om de weg op te gaan.

    Ben je op zoek naar een Mazda 2 1.5 Homura Matsuri met lederen versnellingspook, premium kleur, centrale vergrendeling met afstandsbediening, bandenspanningscontrolesysteem en Autonomous Emergency Braking? Neem dan snel contact met ons op via 0181-613544 en ontdek hoe jij binnenkort in deze fantastische Mazda 2 kunt rijden. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en het rijplezier dat deze auto te bieden heeft.


    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy, Mazda dealer en specialist in Hyundai en alle occassions.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid. Het maken van een afspraak is gewenst.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40 punten check, * minimaal 1 jaar APK * de auto wordt gewassen * de Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket € 799,- (bij aanschafwaarde vanaf €4.500,-)
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    *12 maanden BOVAG garantie *Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * de auto wordt geleverd met minimaal een halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs € 899,-
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor zilver en goud pakket geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Spijkenisse B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 3.0mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Like onze facebookpagina en stuur uw bericht via Messenger! En like onze pagina: facebook.com/autobedrijfkooy

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    Inruilwaarde berekenen