Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland

Ferrarilaan 5
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Autobedrijf Kooy Spijkenisse

Edisonweg 1
3208 KB Spijkenisse
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op. Bekijk onze populairste modellen zoals de Mazda CX-5Mazda CX-3 en Mazda CX-30.

Mazda MX-5

2.0 184pk TS+ / leer en achteruitrijcamera + Navi
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 46.996 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-390-GP
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2018
    KleurMachine Grey (grijs metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1998 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een compacte auto met royaal veel gemak? Dan is deze Mazda MX-5 geknipt voor u. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

    Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! De uitrusting van deze Mazda is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende spiegels en boordcomputer behoorlijk compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Mazda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

    Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

    Leuk dat u interesse heeft in een auto van Autobedrijf Kooy. Mazda dealer, Hyundai & Occasion Specialist.

    Autobedrijf Kooy is sinds 1957 een echt familiebedrijf en staat voor echte kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

    Als u van plan bent deze auto te komen bezichtigen, belt u dan vooraf voor de actuele beschikbaarheid.

    Op nieuwe auto's rekenen wij geen extra kosten bovenop de advertentieprijs. Deze actieprijs is extra scherp en niet i.c.m. andere aanbiedingen.

    Voor alle occasions bieden wij u 3 afleverpakketten aan:

    1.) Brons Pakket

    Brons Pakket bestaat uit: * BOVAG 40-punten check, Geldige APK van minimaal 3 maanden * Auto wordt gewassen * Tenaamstellingskosten

    2.) Zilver Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €795.
    Zilver Pakket is als Brons Pakket plus:
    * 12 maanden BOVAG garantie (> €4.500,-) Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema * Nieuwe APK * 12 maanden mobiliteitsgarantie in geheel Europa * In- en exterieur wordt gereinigd * Halve tank brandstof

    3.) Goud Pakket

    Meerprijs t.o.v. Brons Pakket €899.
    Goud Pakket is als Zilver Pakket plus:
    * Nieuwe vloermatten set * Volle tank brandstof

    Voor alle pakketten geldt het onderstaande: * Alle rijdbare garantie zaken zullen geschieden via Autobedrijf Kooy Oud-Beijerland B.V. * Tijdens de garantie periode bieden wij u gratis vervangend vervoer aan (exclusief brandstof) * Banden worden vervangen bij het zilver of goud pakket indien deze onder de 2,5mm zijn (dit adviseren wij onze klanten ook bij onderhoud) * Indien de auto nog in de fabrieksgarantie valt, gaat deze voor t.o.v. de BOVAG garantie.
    De BOVAG garantie is van toepassing boven 4.500,-

    Voor meer informatie over de pakketten, of ons occasionaanbod neem vrijblijvend contact met ons op:

    Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle moeite is genomen om de informatie zo actueel mogelijk weer te geven.
    Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    ABS
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    AEB
    ASR
    audio installatie premium
    automatische airco
    band.sp.contr.syst.
    BAS
    bestuurdersairbag
    binnensp. aut. dimmend
    Bluetooth telefoonvoorb.
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Kroonkollektie